()
har kjøpt Multifunksjonell Oljepumpe 👏
siden check_circle Verifisert kjøp
Gå videre til innholdet

Følg oss!

GRATIS FRAKT I DAG!

Ta kontakt med oss!

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra www.heariva.com (“nettstedet”).

Personlig informasjon vi samler inn
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangssider og dato- / tidsstempler.
- "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.


I tillegg når du kjøper eller prøver å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon".


Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

Ved å abonnere på Winteed Norge tekstvarsler, godtar du å motta automatiserte markedsføringstekstmeldinger fra oss om våre produkter og tjenester på telefonnummeret du oppga da du abonnerte, og at meldingene kan sendes via automatisk telefonoppringingssystem eller annen teknologi. Meldingsfrekvensen er gjentakende. Samtykke er ikke en kjøpsbetingelse. Meldings- og datahastigheter kan gjelde. Svar STOPP, SLUT, AVBRYT, AVSLUT TIL eller SLUTT for å melde deg ut og HJELP for kundesupport. Du kan motta en ekstra tekstmelding som bekrefter valget ditt. Du forstår og godtar at forsøk på å melde deg ut på andre måter enn å sende en tekstmelding til fravalgskommandoer ovenfor ikke er et rimelig middel å melde deg ut.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi generelt samler inn for å oppfylle bestillinger plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne for frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommuniser med deg;
- Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
- Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).


Deling av personlig informasjon
Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

 

Vilkår og betingelser for tekstmarkedsføring:
Vi bruker en tekstmeldingsplattform, som er underlagt følgende vilkår og betingelser. Ved å melde deg på vår tekstmarkedsføring og varsler i, godtar du disse vilkårene og betingelsene.
Ved å skrive inn telefonnummeret ditt i kassen og initialisere et kjøp, abonnere via vårt abonnementsskjema eller et søkeord, godtar du at vi kan sende deg tekstmeldinger (for bestillingen din, inkludert forlatte handlekurvpåminnelser) og tekstmarkedsføringstilbud. Du erkjenner at samtykke ikke er en betingelse for kjøp.
Ditt telefonnummer, navn og kjøpsinformasjon vil bli delt med vår SMS -plattform "SMSBump Inc, et selskap i EU med kontor i Sofia, Bulgaria, EU. Disse dataene vil bli brukt til å sende deg målrettede markedsføringsmeldinger og varsler. Når du sender teksten meldinger, blir telefonnummeret ditt sendt til en tekstmeldingsoperatør for å fullføre leveransen.
Hvis du ønsker å melde deg av å motta tekstmarkedsføringsmeldinger og varsler, svarer du med STOPP på en mobilmelding som er sendt fra oss, eller bruker avmeldingslenken vi har gitt deg i noen av meldingene våre. Du forstår og godtar at alternative metoder for å velge bort, for eksempel bruk av alternative ord eller forespørsler, ikke blir regnet som et rimelig måte å velge bort. Melding og datatakster kan gjelde.
For spørsmål vennligst send "HJELP" til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Følg prosedyrene ovenfor hvis du ønsker å melde deg ut.


Atferdsannonsering
Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads


I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin portal for fravalg på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

Dine rettigheter
Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din blir overført utenfor Europa, inkludert Canada og USA.

Datalagring
Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din for våre poster, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

Mindreårige
Nettstedet er ikke ment for personer under 13.

Kontakt oss
For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss via e-post på: info@heariva.com

Suhor 5a, Dolenjske Toplice 8350, Slovenia

GRATIS FRAKT

24/7 KUNDESERVICE

10.000 + FORNØYDE KUNDER